APUNTET i segueix el blog

divendres, 22 de febrer del 2019

TENS UNA CITA



TENS UNA CITA 

Si siii demà al mig dia. Quant de temps. . .
i, i, tu qui ets? treus el mòbil per... la veu et delata, s'obri el cor , les mans t’abracen,
el llagrimer  humit sulla amistat

Dus els papers? tal vegada et toqui parlar,... xerraràs tot el temps. . . sense aturar, saps que de coses que et tinc per contar. . . i vinga   explicar. . .  saps que he estat d’ocupat tots aquets anys.

Eiii. Que duen s'arros. És igual estic acostumat a fer ho sense taula. . . a on sec? Havien dit que havia taula reservada, es igual seure amb tu i axis aprofitem. Així comença la festa

RECOMANACIÓ
Du mocadors de tota la vida, que no hi haurà papereres per tants de papers.

A la megafonia, sona una melodia, els nervis s’apoderen de Tu, i ara qui tocarà, ningú sap que ha de dir. . . ja sens la veu. . .    moltes gracies... escoltes amb els ulls com a plats, tants anys . . . aplaudiments, rialles  ... no ha canviat gens. Molt emotiu.

Be com sabeu nomes formar.se el grup va començar a creixa rapit, falta un any, no podem esperar, Millor dinar que sopar, que ja no estim per segons que. . . 
Na Catalina Balaguer  va escoltar la demanda i va posar fil a la agulla, engue dinar però tenim que posar data. Abans de que comenci el carnaval, va dir. La va encertar.

Posarem el ulls a un Restaurant al Port de Pollença, però clar a on fica’m les emocions de tanta gent, així que vàrem canviar. Ara venen els emperors, que no puc , que no puc perquè soc de viatge, perquè perquè, però tot hom vol venir i s’ha allistat molta de gent.



SEGONA CITA

Andreu Matas va dir,  engueee , sortirem de marxa per eu port d’Alcúdia, veuràs com lligam, es que no perd coratge, no li fa por sa fosca.

Així que passat carnaval i el viacrucis electoral, ja tirant per el juny férem el sopar de final de Curs, que l’any que ve si que es el cinquantè aniversari, i farem festa gran

T’hi apuntes?


obri el cor a la vida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada