APUNTET i segueix el blog

divendres, 8 de febrer del 2019

QUI ES QUI...? Si ho saps posa.li nom


El temps
No  noooo . . .  no es la previsió meteorològica, tampoc es el refrany;  no hi ha temps que no torn. Aquell temps no tornarà, però si que podem recordar, si podem. . . jajaja
Sempre dic, que fins als 21 anys, les hores eren eternes, el dies  eren complets,  i tant que ho eren. Encara record batre el record (treballar un munt d’hores a la recepció de un hotel, sortir de nit, era l’època dels picadors, i tornar a seguir treballant i com si res). Ja ho diven;  els nins necessiten dormir moltes hores, i amb el pas dels anys tornem com a nins.
Aquelles cares infantils foren canviant dia a dia, i la veu resocona ens feia sentir majors. Érem rebels, però dòcils als mateix temps, capaços d’enamorar i enviar-ho tot a porgar fum, com si així ens fes mes segurs, per amagar tanta inseguretat.
Als 70, els Beatles feia temps que havien donat el darrer concert, però encara noltros portàvem el pel llarg, i els pantalons de campana, encara no havia arribat la mini falda, i el biquini acabava d’aterrar. No sabíem que era la contaminació, pero ja començàvem a fumar.

Llavors cada un agafa un camí propi, molts no ens hem tornat a veurà, per això aquestes imatges ens quedaren gravades, ara les cares poden esser molt distintes.
Després de tant de temps, intentar re descobrir qui era qui, i llavors una abraçada  per fondre se amb el pasat; que o ha passat.
Una besada de fils de púrpura il·luminats
































Joana Gordillo





































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada