APUNTET i segueix el blog

dijous, 14 de febrer del 2019

LA FITA: 1ª TROBADA


Podria recollir moltes hístories que m'heu contades,però es millor que les plomes estiguin a l'indiot que no escrivent, al manco vol dir que l'animal esta viu.
Aquesta onada de records meravellosos, de  joventut, segueix  (i que ho faci per molts d’anys) viva a un grup de persones, que visquérem aquells anys , amb els ulls oberts com a plats, esperant descobrir el mon i en ganes de canviar el futur.
Crec que ho vam fer realitat, cada un des de les seves possibilitats o finestres que en tingut davant. Aquella massa casi uniforme de disciplines que ens impartiren els professor; Filosofia, Matemàtiques, Física i Química, Idiomes (francès, angles  . . .)  Literatura, Historia, Dibuix entre d’altres  i Religió , Deports  i el oblidat  Formació del Espiritu Nacional (sempre he pensat que ni el professors la prenia en serio) basta veurà el llibres nous que se conservaven. De ben segur en formaren la soca que ens ha portat fins avui a florir i donar fruit.
Pel camí, un grapat de persones, ens han anat deixant  per això m’heu demanat fer un minut de silenci en record seu (no ho fet mai escrivent) però quedarà constància.













50 anys de diferencia ens separen, Ara cada un de noltros  a destacat, uns a l’àmbit polític, altres a la medicina, d’altres a l’ensenyament, funcionaris, empresaris, autònoms i professionals o senzillament a l’àmbit familiar a les arts  a l’espectacle al deport a la musica  a la literatura i no se quantes coses mes. La personalitat ha anat arrelant deixant un esperit de supervivència que ja mai morirà.
Tots duim dintre aquell nin/a que sempre esta present, un re encontre amb tu mateix, i amb els iguals es un fet inoblidable que marcarà molt, emocionalment, d’alegria de ternura  i de festa. Per això vàrem cercar un recinte acollidor  que ens transporti a aquells anys. El moment quedarà gravat a les nostres ments, però sens dubte un munt d’artilugis mecànics en faran reso, i fins i tot volaran per l’espai cibernètic (abans no hi havia res d’això)
Per no oblidar el passat, i si ningú hi posa emperons, havíem pensat editar un recull també amb paper (per record) de la diada, també  posar un llibre de benvinguda  per quedar constància de la teva presencia, i poder disposar allà d’un espai a on plasmar al moment la teva emoció (escrita) ( no se si val plasmar una llàgrima) jaja  i després poder lo publicar  al grup de wasap  i/o al blog (revista digital)

Altres iniciatives no poden just sortir d’aquest escrit per lo que te deman Amiga/amic, proposa i col·labora, aporta les teves propostes al grup organitzador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada