APUNTET i segueix el blog

dimecres, 12 de febrer del 2020

PRESENTACIO LITOGRAFIA I PROGRAMA D’ACTES


El mes joves no ho sabreu, però  quant el carro quedava encallat,  es demanaven reforços i tots el sants hi ajudaven, i tot anava d’amunt rodes. Idò ara  tot ja ve rodat.

Avui dia 12 de febrer ha tingut lloc la presentació de la litografia, obra de Joan Lacomba, una font de color impressionant, dins la vall de Selva, protegit per la tramuntana i florida per la primavera, una llumeta encesa en record per els que no han pogut trobar el camí fins a la meta dels 50 anys. Això es lo que hi he vist jo, però vosaltres amb mes imaginació que jo hi trobareu un caramull d’històries engabiades dins tan poc espai. 

Després na Maria Magdalena Coll Juan, Directora actual, ha tingut unes paraules mol guapes, per tot el significat que te aquests 50. En Rafel Crespi Ramis ha esbrinat  els actes programats fotografiats al baix d’aquest text. En representació de la Conselleria  na Lina Moner també ha pres la paraula  en mostres d’agraïment.  Així també ho ha fet n’Alice Weber en representació de l’Ajuntament d’Inca. Un Joan Lacomba emocionat, ha recordat que ja havia estat allà per fer un servei a la comunitat escolar i ara passat tants d’anys en tornava fer un altra.

Cinc persones en representació dels 50 anys  i 5 mesos d’actes  i per acabar ho de enredonir el Blogpost esta a punt d’arribar a les 50.000 lectures. Molts de números  repetits que sortiran  com  havem començat , rodats.

Moltes Gracies per aquest esforç, tan gran  per fer un programa tant esplèndid i per tot l’esforç que dur preparar aquest bullit.

 L’Etern problema del cuiner.  Tot hom el troba bo, però ningú recorda  la feina a la cuina.

Enhorabona i endavant i  a tota la gent col·laborant.





https://www.facebook.com/ajuntamentinca/videos/1358522674330250/UzpfSTEwMDAwMDQzNTY3MzAzOTpWSzoyNjU4MTc4NDM3NzM2OTA5/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada