APUNTET i segueix el blog

divendres, 21 de febrer del 2020

50.000 LECTURES/VISITES

El blogpost, la revista digital que va neix a,  pel gener de 2019 amb l’objectiu d’anar contant histories dels 50 anys de l’Institut d’Inca fins a 1980 en que prengué el nom de Berenguer d’Anoia, ha cobert una primera meta, arribar a les 50.000 visites. No m’ho hagués pensat mai. 

Enhorabona a tots els que heu fet possible, aquesta fita. Als que heu aportat fotografies, als que heu posat comentaris (171), als que ho publicat els vostres escrits, als que heu compartit i llit git amb molta cura a  tots,  a totes   moltes de gracies immenses.

Havia pensat fer una petita festa, en arribar hi, (un tardeo) però les circumstancies no son les mes favorables. Així que he canviat i vos mostraré el blog des de una altra mirada. Els interiors.

Les entrades publicades mes vistes, son: Avui he somiat (886) (la primera que va sortir). El Programa de dia 7 de juny 2019 ( 609). El Temps no ha passat (580)  i Rafel Crespi Ramis Inmemoriam (578) just en 4 dies.

Les dues puntes mes elevades de visites, coincideixen amb dos endevinem que férem el 23 de febrer 2019 i el 7 de juny, però a partir de agost es nota un increment de lectures ascendent en el temps sense baixades.

Ses URL de referencia son facebook i Google. Els navegadors mes utilitzats, son  el Chrome 29.800 ) i el Samsung (7.740) seguit del Safari (6.940), ma cridat l’atenció. Els sistemes operatius  son: Androit  (34.400) , el iPhone (7.410) i el Windows (5.220) vegeu com van canviant les tendències. ( Avui mateix al Berenguer recorda, els joves que han recitat la poesia ja no han utilitzat paper, tots al el mòbil al escenari per llegir, prets amb 5G tot això quedarà obsolet.

Si mireu el mata veureu, que a mes de la península, ens llegeixen a mols de països del mon, teniu que pensar que mols d’antics alumnes fan feina  a distints indrets, així com també els mateixos lectors en estar de viatge, pel mon,   ens segueixen. La maquina ajunta com Espanya  les 48.200 lectures, Estat Units 644, Irlanda 308

Ara anem per les 161 entrades, i 171 comentaris, i els punts mes febles son el seguidors, que a hores d’ara nomes son 4 ( segurament perquè al fer les lectures des de el mòbil, aquesta opció queda amagada) També es poden subscriurà a les entrades o als comentaris així com també omplir el formulari de  contacta tot això pel mateix motiu que he comentat abans.

Com a curiositat, comentar vos que si  feis la recerca al mateix Google o altres en posar 50 anys Institut Inca  apareixen en primer lloc les entrades i les imatges publicades, també podeu fer la mateixa prova al facebook.

Ara després de la aturada d’aquesta setmana, nomes queda seguir endavant, en mes força si cal, perquè tota la feina feta fins ara brilli mes allà del firmament. I puguem gaudir del 50 aniversari amb èxit.

Ps. Si algú esta cansat de llit gir el blog, li recomano que hi escrigui i el llit girem nosaltres. Que estic segur que tots teniu moltes coses que dir o mostrar fotografies. . . o lo que sigui.





2 comentaris:

  1. Felicitats per arribar a aquesta fita... ara a per més!👏
    Aferradetes.🤗

    ResponElimina
  2. Gracies sa lluna, per donar claror a la nit, i que l'optimisme arribi a l'infinit.

    ResponElimina