APUNTET i segueix el blog

divendres, 13 de març del 2020

SEGELL POSTAL

L’Institut d’Inca, tindrà segell postal, de la sèrie A, per commemorar els 50 anys de la obertura. Es presentarà properament si las circumstancies ho permeten.  També hi haurà sobres  i el mata-segells  commemoratiu si dona temps.

A mes del segell, hi haurà una exposició, que tindrà  diversos temes , cal destacar:  Obra literària, la dona,  instruments musicals,  esports i  republicà i posteriors.

Tot això, serà explicat als alumnes   durant l’exposició, amb la finalitat de donar a conèixer el valors de lo exposat. Així com xerrades dels distints temes.

El president de l’associació , Bartomeu Aloy Colomar, ha fet una gran labor en la preparació i el seu desenvolupament. Sempre en constant contacta amb la direcció del Centre.

Que sabem de la Associació Filatèlica d’Inca?

Fou creada als 70,   per Jose Luis Bernardino Jiménez (1924-1990).  Va Iniciar la seva activitat a 1.977. El va substituir Pep Coll, Fins que a 1.999, l’any de la senalla del dijous Bo va entrar de President, Bartomeu Aloy Colomar, actualment es secretari, Miquel Riera Huguet (conegut a s’Illot com en Miquel Inquero,  que va participar a un programa IB3.  Gent de la mar)

De Llavors ansa han fet moltes activitats, tan sigui exposicions filatèliques   (Cada any per els dijous Bo, minim ) com el concurs infantil de dibuix a tots els col·legis d’Inca. També altres tipus de col·leccionisme. (Llibres antics, documents , cromos o fins i tot faixes de puro)

Son uns 50 de socis ben actius, de tant en tant emeten segells a persones Il·lustres d’Inca  o altres entitats. Aquest any tenen previst un segell per el 100 anys de l’Orfeó l’Arpa d’Inca.

Ara que ja tenim Sobres i segell, proposo fer un concurs literari , baix el nom de, Cartes d’amor, si vos sembla be, i així   les podrem enviar  després de 50 anys amb el segell propi

Anirem ampliant informació
Maqueta



Bartomeu Aloy Colomar
Añadir leyenda








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada