APUNTET i segueix el blog

diumenge, 24 de novembre del 2019

ALBUM de Sebastià Reinés Sastre

EL SEIXANTINS


Qui eren?  Idò  en obrir l’Institut d’Inca, record perfectament ara, que una part de l’edifici romania tancat amb les barreres, i nomes s’obrien a l’hora de entrada i sortida del horari escolar. 


Tenien 10 anys i tampoc era per tirar coets, no record massa be , si hi havia tragin de pares en cotxes que els acompanyaven, lo cert es que mai vaig veurà cap embotellament. Per noltres, jo en tenia 15, ells  eren el menuts.


Però mireu que anàvem d’errats,  al final ells varen esser els “amos”. Feren la seva vida escolar  a L’Institut (casi 7 anys) segur que sabien al ditet tots es raconets.


A l’any 76, vestits en pantaló amb campana”, (crec que se deien), se’n en anaren de viatja d’estudis, val la pena mirar el super8 gravat per en Sebastià Reinés, era un altra mon . Els podeu veurà ajaguts per l’herba, en plena etapa hippy crec.


Ne coneguts un grapat: en Pep Capo,  Ana Navarro i na Maria Brotat, Caterina Valriu, Pere Perello, També  na Fanny i altres cares conegudes que ara no record el nom (ajudeu-me, poseu ho al comentaris ).   


De totes maneres el seixantins formen part de una bona fornada de la part forana.  Quins anys aquells, Ara ens trobarem tots, per  festejar  el cincuentenari, i   els feliços 70

Maria Brotat, Margalida Navarro i Pep Capo


Pep Capo, Margalida Navarro ,  Sebastia Reines ,  Pilar Bibiloni, Maria Brotat i Barbara Moragues




Fany Bennassar


De esquerra a dreta; Paula  Miquel Bestard (prof religió) , Caterina Valriu  i Catalina Ramon
Paquita Dalmau





2 comentaris:

  1. No fa falta dir que eren els nascuts als anys 60.

    ResponElimina
  2. Hi ha na Margalida Navarro, na Maria Brotat, na Pila Bibiloni, Pep Capo, Sebastia Reines

    ResponElimina