APUNTET i segueix el blog

divendres, 11 de setembre del 2020

VIATGE D'ESTUDIS 1973


VIATJE D’ESTUDIS DE 1973

Com si volguessin  recorre el meridià de Greenwich, els  i les alumnes que havien començat a quart, organitzaren el viatje  i cercaren bona companyia.

Així que amb en Tomeu Cerdà i esposa , na Romea i el seu espòs i en Paco Homar i la seva esposa, amb mes de  seixanta alumnes embarcaren al port de Palma. Ja pots imaginar  als setze anys amb el cap ple d’il·lusions  cap a Barcelona  amb el dofins  botant  darrera l’espuma de la mar.

Tenien que posar  els peus a quatre països, així que l’aventura estava assegurada.  De Barcelona partiren cap a Andorra, a on ja se notava aires de  llibertat a travessant l’avall.

Tot seguit, per resumir, la propera meta era Paris.  .  .  Ai aii... Le Paris,  els somnis   es ferien realitat, a on les pedres son art i la musica a vorera del Sena  omple el desitjos del viatjant.

Ara 47 anys  després,  es mal d’explicar lo que sentiren i el records que queden, pot esser  en vindran mes a la memòria, i les hi podrem afegir.

De Paris a Calais, i altra cop al mar per arribar a  Dover. Per un mallorquí, en retrobar se amb la mar,  sempre fa sentir la nostàlgia  i enyorar la roqueta, però no havia temps per perdre, així que quedava guardat al reco  de la memòria.

De Dover cap a London passant per Canterbury , Rochester, Dartfort , però el cap,  a vegades es perdia amb el paisatge verd, i de sobta es tornava obscur, fins que el coll es queixava , o una rialla sortirà de la darrera fila.

La tornada  ja podeu imaginar. Unes fotos que estaven a punt de revelar  guardades   al fons  de la motxilla,  i ara?. On son?   Dos parells ja descolorades  aquí las podeu trobar penjades.

Si en tens envia-les i les posarem



 


 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada