APUNTET i segueix el blog

divendres, 25 de setembre del 2020

A IB3 5 DIES

 Dia 25 de setembre de 2020, un dia mogut (molt de vent) i també dia de incendis, que podem fer ? ja posats a que vengui tot tan tort, sense dir res del cocoviurs. . .

Idò la televisió a volgut recordar que ara farà 50 anys que va néixer un Institut a Inca, tal com va dir el constructor...   Baixaren  les excavadores com si fossin tanques de guerra,  tombaren un ametllerar, i aplanaren la plaça  i construïren un Institut.  També ha quedat per la memòria gravat amb un segell postal.

Sempre es d’agrair recordar a la gent que estem de  aniversari, per si algú ja no sen recordava i per això donar moltes gracies a IB3, al programa 5 dies  i al conductor del programa així com també a l’equip de redacció, entrevistador i càmera  per l’esforç i  la dedicació. Moltes gracies .

Una Entrevista a la Directora Maria Magdalena Coll, a Joan Lacomba  i a na Margalida Llobera, be i Jo que també hi era.   Recordant que falta poc per complir el dia que es va obrir i les circumstancies actuals que viu l’escola.

Tot Molt ben preparat per Antoni Mateu que ha dirigit  la gravació

Podreu veurà un parell de fotos i  l’enllaç per els que no ho hàgiu pogut veurà en directa, i com sempre podeu opinar  a comentaris, així al manco sabrem que lo que  publiquen ho llegiu.

Moltes gracies també a vol tros.

A hores d’ara el bloc ja ha superat les 60.000 lectures









Pitja l'enllaç per veurà el programa  del minut 25' 18'' al 35' 47''













3 comentaris:

  1. Es clar que si que ho llegim. A tots es que estem de celebracio en importa, i molt. Enhorabona pel treball fet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Maria.
      Enhorabona tambe a tu, per els teus gratificans conenraris

      Elimina
  2. Es clar que si que ho lleguim. A tots es que estem de celebrasio ens importa, i molt. Enhorabona pel treball fet.


    ResponElimina