APUNTET i segueix el blog

divendres, 27 de desembre del 2019

RESUM ANUAL


En acabar l’any, va be fe una aturada, per saber a on som i posar els peus en terra, per no perdre nos pels niguls.

Comença tot dia 30 de desembre de 2018, en que fou creat el grup de wasap amb el nom de “50 anys s’Institut”  i al poc tems el grup va anar creixent, a dia d’avui hi participen 157 persones.

Dia 18 de gener de 2019, pesant arribar a mes gent  es va obrir el Blogopost  amb el nom “ 50 anys Institut Inca IES Berenguer d’Anoia”. Ara te 146 entrades (pagines) i a aquestes hores ha rebut 44.716 visites (lectures)  tot un èxit  abans de que faci un any.

Dia 12 de març obrirem  un grup al facebook, amb el nom 50 anys Institut Inca, i te 106 membres actius.

Mes o manco tenim contacta directa en  356 persones entre antics alumnes i professors, férem una primera trobada dia 23 de febrer i mobilitzarem unes 200 persones  i dia 7 de juny lo que anomenarem la moguda poblera  unes 140 persones.

Bona part de l’activitat esta reflectida a mitjans de comunicació, Revistes locals i diaris  i plasmada a aquest mateix Blog a part de les fotografies que donen testimoni amb en Miquel Llompart, na Joana Crespi i na Paula Cabrer

Per ampliar informació basta consultar  les pagines del Blog
https://50anysintitutinca.blogspot.com/

















ANY 2020

La Direcció de l’IES BERENGUER D'ANOIA esta planificant un parell d’actes per tal de  festejar el  50 anys, entre d’altes un sopar a final de curs (possiblement dia 29 de juny ) i fins i tot un concert. A mes d’això estan previstes  algunes exposicions, xerrades i altres activitats docents. (A mesura que sapiguem mes dates anhirem informant)

De la consulta que férem, els antics alumnes i professor en féreu arribar un parells d’iniciatives ben interessants:

. Un segell postal commemoratiu dels 50 anys  que sortirà pel dijous bo (se estan perfilant els detalls)
    .Teatre
    .Debats diversos
   . Exposició itinerant (se esta planificant) Alguns cuadres al final seran o be sortejats o be amb un sopar subhasta per donar al projecte home la mitat dels beneficis
   .Activitats als pobles que nutriren durant anys els alumnes a l’Institut.
   .Presentació llibres.
   .Excursions guiades a les fonts ufanes i conta contes per adults.

Volem demanar la participació,  amb l’organitzaci; Als ajuntaments, entitats culturals o d'altres àmbits  i a la premsa amb la finalitat de cedir espais, organitzar o canalitzar els actes.

Dia 21 de març Diada a Lluc

Volem obrir la finestra a la participació a to tota persona interessada  en conèixer l’Influencia del Berenguer d’Anoia i els seus antics alumnes i professors a la vida local, cultural, científica, artística  i o política i altres àmbits .

 El ventall s’obriria recordant els Feliços 70

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada