APUNTET i segueix el blog

dimecres, 15 de maig del 2019

Farem festa gran, perquè l'Institut ho mareix


Vos volia donar les gracies, per l’esforç que feu cada un de vosaltres per haver aconseguit agrupar tanta de gent en tant poc temps.
Avisant als que recordeu, que venien al vostra grup, al vostre curs, recordant els professors, heu fet possible aquestes bodes d’or que tenim a les portes sigui noticia a tots els mitjans de comunicació, però també que ens parli als bars, als carrer  i places i fins i tot a les tertúlies.
Som un col·lectiu molt potent, L’institut va esser una fabrica de gent de molta empenta, amb molt de lideratge, a tots el racons de l’administració, la política, la funció publica i els empresaris, professionals  o a l’àmbit familiar.
Uns professors que sembraren una llavor que a hores d’ara  ha contribuït a fer un  bosc verd i frondós de sapiència, i d’amor a totes les facetes de l’art de la comunicació i de  la solidaritat, orgull de tots nosaltres.
El fet que cada una/un de vosaltres hagi fet corre la veu, que hagi compartit les fotografies del blog, o d’altres maneres de comunicació  fan  que seguem l’admiració del molta de gent.
Sempre algun fallo hi haurà, però es l’enveja.
Enhorabona a totes i tots, i ens veurem ben prest, a aquesta moguda que hem organitzat  i que ja intuïm un èxit de participació i de difusió  i d’amistat ja que mamarem a les fonts  d’un Institut que va neixa fermat encara però ple d’esperança de llibertat
Moltes gracies i seguiu  essent  així
El llibre  per plasmar  la teva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada