APUNTET i segueix el blog

dimecres, 23 de gener del 2019

PRIMERA TROBADA



Dia 23.02.2019 a les 13 hores ens trobarem alumnes i professors als jardins (si fa bon temps) o a l'entrada  de les cases de son sant Martí.

Allà mirarem de reconèixer nos després de casi cinquanta anys, alguns no s'han vist mes, serà molt agradable, d'altres resultarà que ens hem vist sovint i no s'han reconegut.

Avui mateix en contaven com un Alumne d'aquell curs, que anaren plegats, ha anat durant alguns anys a la consulta d'una professional de la medicina, i malament les converses amigables mai varen sospitar que fossen casi veïnats de taula dins la mateixa aula.

Son petites histories emocionals, ni hi ha mes, com la de trobar.se a un Restaurant  dos antics alumnes un propietari l'altre client i sense reconèixer.se.

I es que els anys no perdonen, el canvis  després de l'adolescència, els anys d'estudis fora de l'Illa, o el lloc de feina  també a la península.

Després els fills petits, a vegades redueixen el espai de comunicació. Tot això ho cont perquè vivint a una illa  es molt senzill trobar-nos de tant en tant.

Els professors que molts començaren de ben Joves, ara ja tenen una edat  com per estar Jubilats, però els fa molta il·lusió també compartir aquesta trobada, lo que es meravellós.

Per altra banda durant els anys el garbell ha anat porgant, una  manera un poc pagesa de dir-ho. Però lo cert que alguns no ens podrem veurà (per això un record especial per ells)

Ara fa falta també anar retrobant mols que hem perdut la pista, avisar.los perquè amb aquest mes que falta  ens puguem retrobar



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada