APUNTET i segueix el blog

dimecres, 30 de gener del 2019

PERE FONT BESTARD

50 aniversari institut Berenguer


 

   Estimats amics i amigues (ex-profes, ex-alumnes, ex-tot-el-que-sigui i etc.): animau-vos i carregau les piles perquè mos retrobarem després de… ja fa mig segle! Tornarem a fer present (d’indicatiu) el temps pretèrit (indefinit, simple o complicat), si és que és possible l’impossible.

La nostra trobada (el primer esdeveniment commemoratiu entre d’altres que es faran) estirà fora de qualsevol caire oficial però sí, en canvi, dins de l’espai informal i lliure d’una reunió d’amistats que perduren i perduraran fins el dia X del Judici Final, quan mos retrobarem de nou i definitivament per volar (amb aletes i “camisón” blanc) pel cel infinit, sense bonys ni forats.

   Es recomana a tot el personal assistent a la festa que dugui les dents esmolades i roba folgada per poder omplir-se a gust amb porcella tendra (pobreta¡), bon menjar i rialles.

   Convindria també que cadascú/cuna dugués enganxada al front una de les seves fotografies de quan tenia divuit anys per així facilitar reconeixements personals de manera fàcil i ràpida.

   No oblideu tampoc mocadors o llençols per poder plorar a gust en cas de les més que probables emocions desbordades.

   I que porti abric qui tengui fred o banyador qui tengui calor. I res mes, que a veure si mos divertim, mos ho passam bomba (com l’arròs) i no rompem cap plat perquè som el que sempre hem estat: seriosos i assenyats.

   Fins dia 23 de febrer i que sigui el que Déu vulgui!





2 comentaris:

  1. Siii, quina il-lusió, com a poc serà curiós, encara q crec q també molt divertit.

    ResponElimina
  2. 🤗🤗Ens ho passarem pipa.😍😍

    ResponElimina