APUNTET i segueix el blog

dimarts, 1 de desembre del 2020

DINAR A SON SANT MARTI 1973

 “A aquell temps fèiem mols de dinars”. Així ho recorda na Paula Mulet Truyols,  que ens ha fet arribar un parell de fotografies,del dinar que feren  a 1973 (podria esser el dinar de Nadal)

Els alumnes també  en fèiem molts, al mig dia   anàvem a algun celler a dinar,  i després altre cop a les aules, i n’hi havia que eren mal d’aguantar ( en passaren de grosses). Fotos no record que en féssim, massa entretinguts estàvem.

Una de les formes de  fomentar amistats,  i mes que feia poc  que havia estat estrenat l'Institut, eren aquestes sortides. de les que segur que tots tenim records. i que han durat durant els anys.

Els professors, com veurem a altres pagines, també feien convidades o anàvem plegats a algun restaurant, a vegades acompanyats de la parella i fins i tots ja els fills.

Ara els hi diríem “dinar de feina” que es ben vera que tot ha canviat,  però de ben segur, que aquells dinars parlàvem, dels alumnes, dels professors  o de les necessitats que tenia l’edifici.

Així que vos deix amb  les fotos, a veurà si reconeixeu algun professors un parell d’anys mes joves, però que tampoc han canviat tant.



































7 comentaris:

  1. Tomeu Cerdà Salvà. Cap d'estudis5 de desembre del 2020, a les 10:01

    Bon dia, és un dir perquè Palma s'ha despertat amb brusca, un dia molt gris d'aquells que te diuen no surtis avui.

    No se tracta de xerrar de ciutat si no del nostro Institut, sí sempre serà meu.

    En Pep ha xerrat dels dinars i especialment els dels alumnes.

    Idò bé vos contaré una anècdota més. En un d'aquests dinars els alumnes d'un curs arribaren gats com una sopa -avui seria de H2O-. Aleshores jo era cap d'estudis. Què havia de fer? Comunicar-ho al director i proposar una sanció exemplar? Crec que no era aquesta la solució després d'un dinar de fi de trimestre on havian xerrat, recordat, rigut, begut!... I quan un és professor jove sempre ha d'inventar. Quin invent vaig dur a terme? Hi havia un arbre dins el recinte del centre. Me vengué al cap l'ocurrença. Així com anaven arribant els vaig fer posar davall l'arbre fins que els passàs la gatera. Supòs que el meu interior reia, però el meu exterior havia de ser seriós. Quin remei!, era el cap d'estudis! Passau un bon dia!

    ResponElimina
  2. Gracies Tomeu, per el comentari. Després de llegir-ho mai mes ben dit. Qui a bon arbre "s'arrima", bona ombra te.

    ResponElimina
  3. Gràcies a tu Pep que fas que les meves dues neurones trevallin

    ResponElimina
  4. Una neurona és una cèl·lula del teixit nerviós. És formada pel cos cel·lular i l'axó. Al cos cel·lular, hi ha el nucli i el citoplasma de la cèl·lula.
    EL TREBALL:La funció principal de les neurones és transmetre els impulsos nerviosos.
    Gracies Tomeu

    ResponElimina